POWER het podium in Amersfoort voor ontmoeting en gedachtewisseling over 
'oud worden, hoe doe je dat?'

 

POWER bestaat uit een groep 50-plussers uit Amersfoort en omgeving die actief in het leven staan en daar met elkaar vorm aan willen geven. Zin om mee te doen? Meld je aan als POWER-deelnemer en ontvang de nieuwsbrief.

 

AGENDA De Agenda, biedt een overzicht van alle POWER- en Open Podium activiteiten, gerangschikt per dag, zodat vele interessante activiteiten en evenementen in Amersfoort en omgeving overzichtelijk bij elkaar staan.

NIEUWS en MEDEDELINGEN
Lees over de nieuwe website


CULTUUR Er is veel belangstelling voor cultuur onder de POWER-leden. Dat leidt tot gezamenlijk theater-, concert-, museum- en filmbezoek. Ook workshops en lezingen op het gebied van kunst worden goed bezocht. Populair is 'Terug naar je Roots', excursies door POWER-deelnemers naar plaatsen uit hun jeugd.


SPORTIEF Bewegen is gezond en leuk. Het kan bovendien plezierige sociale contacten opleveren als je het met elkaar doet. POWER organiseert maandelijks kortere en langere wandelingen. Daarnaast worden er ook meerdaagse wandeltochten georganiseerd, evenals bij voorbeeld fietstochten, wandel- en golfclinics en yogalessen.