Leesgroep: DENKEN HELPT! We lezen en bespreken het boek 'Denken helpt' van Jan Drost. 12 bijeenkomsten op woensdagmiddagen, in de periode september 2018/februari 2019. De leesgroep is gaande. Aanmelding is niet meer mogelijk.


Soul Talks door Jacky van den Berkt m.m.v. astrologe Tineke Boogaarts. Vanaf vrijdag 2 februari iedere eerste vrijdag van de maand. Wat bedoelen we met: er is meer tussen hemel en aarde? Hoe ga ik om met mijn intuïtie en energieën om me heen en wat kan ik ermee in het dagelijkse leven. Lezing met vervolgens vragen en discussie. Lees hier voor meer informatie en aanmelden (t/m 1 dag vóór de eerste vrijdag van de maand).


Lezing Harari: Yuval Noah Harari: Lezing door Gerhard Oude Vrielink op woensdag 21 november. Van het Stenen naar het Silicium Tijdperk en hoe verder? Lees hier voor meer info en aanmelden. 


Ouder worden en Ontspullen? Goed idee, Hoe doen we dat? Voorstel een groepje te vormen om elkaar te ondersteunen in dit loslaatprobleem. In het begin 1x per 14 dagen, later 1x per maand. Aansluitend aan de vrijdagse koffieochtend in het Stadscafé op het Lieve Vrouwekerkhof, rond half 12. De eerste groep heeft het traject afgerond. Een tweede groep volgt mogelijk in september. Lees hier voor meer informatie en aanmelden (voor een tweede groep).


Huiskamerpraatgroepen. Begin 2016 zijn wij gestart met een tweetal huiskamerpraatgroepen. Er wordt met elkaar gepraat over wat we meegemaakt hebben of gaan meemaken. Welke boeken we lezen, films we gezien hebben en hoe we omgaan met onze leeftijd. Meer informatie KLIK HIER