Nieuwe wonen-activiteiten in 2018

Het wordt tijd (voorjaar 2018), dat er rond het thema Wonen & Zorg weer wat gaat gebeuren. Als coördinatoren van dit thema hebben Jan Uijen en Barbara Bastiaanssen daar ook weer zin in.

Zo zijn wij gevraagd mee te doen aan het jaarlijkse landelijke evenement ‘Expeditie Begonia’, over Wonen en Zorg, dat al enkele jaren in het najaar plaatsvindt op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Informatie voor dit jaar staat nog niet op de site, maar voor een indruk zie de informatie van 2017: www.actiz.nl/bijeenkomsten/open/expeditie-begonia-2017.

Op welke wijze we als POWER hieraan gaan deelnemen weten we op dit moment nog niet, maar ter voorbereiding willen we binnenkort in het Boekhuis enkele inspirerende workshops organiseren over dit thema.
Zo zijn we in contact gekomen met een nieuwe Power-deelnemer, Noëlle Sanders, raadslid voor D’66 en actief op diverse terreinen rond ons thema.
Met elkaar hebben we twee concrete workshops bedacht:

  • ‘Ouder worden in eigen huis’ op woensdagmiddag 20 juni 2018 van 14.00 –  16.30 uur in het Boekhuis. LeeshierUITGESTELD TOT IN HET NAJAAR
  • ‘Ouder worden in eigen buurt’ op woensdagmiddag 23 mei 2018 van 14.00 – 16.30 uur in het Boekhuis. LeeshierUITGESTELD TOT IN HET NAJAAR

Heb je zelf suggesties over het thema Wonen & Zorg, stuur dan een e-mail naar: Barbara Bastiaanssen:barbara@power-amersfoort.nl.

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen