Ondersteunen kinderen bij het leren van de Nederlandse taal

Veel asielgezinnen in Amersfoort willen graag ondersteuning voor hun kinderen (2-12 jaar) bij het leren van de Nederlandse taal.

Als vrijwilliger ga je een keer per week op bezoek bij een gezin, o.a. Syrisch of Eritrees, om met het kind of de kinderen te praten, te spelen of voor te lezen. Zo’n contact duurt meestal een half jaar.

NVA Amersfoort organiseert dit en biedt deskundigheidsbevordering; je overlegt af en toe met collegavrijwilligers over wat je zoal tegenkomt. www.nva-amersfoort.nl
Erg leuk om te doen!

Aanmelden en info bij Karolina: kvaniersel@nva-amersfoort.nl

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen