Concertserie Music on Chairs zoekt helpende hand

Concertorganisatie Music on Chairs zoekt ter aanvulling op een klein team een

Medewerker PR en Tekstredactie (vrijwillige functie, omvang in overleg)

Music on Chairs  organiseert korte, oorspronkelijke vocale – klassieke – kamermuziekconcerten in uiteenlopende stijlen en bezettingen. De concerten worden gegeven door professionele instrumentalisten en een of meerdere zangers. Zij treden op in combinaties die vrijwel altijd speciaal door Music on Chairs bij elkaar zijn gebracht. De concerten worden georganiseerd in de Mariënhof, al wordt er af en toe uitgeweken naar andere locaties, bijvoorbeeld de Veerensmederij.

Music on Chairs is een Amersfoorts initiatief en wordt georganiseerd door Henriette Feith (artistieke invulling en zangeres) en Petra Graumans (organisatie). De organisatie is in 2015 opgericht en wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Passacaglia; een stichting in het bezit van een culturele ANBI status.

Uit liefde voor de kamermuziek en vanuit de volle overtuiging dat vooral vocale kamermuziek een groter podium verdient, vormen zij al een aantal jaar (’18-’19 is alweer het vierde seizoen) met veel enthousiasme de organisatie. Vanwege aanhoudend succes van de concertserie (per concert gemiddeld 90-100 man publiek) wordt het tijd er een fris teamlid bij te halen. Om bestaande taken te helpen verlichten, maar ook om met een frisse blik te kijken waar nieuwe kansen voor de serie kunnen liggen op PR gebied.

De werkzaamheden betreffen bovenal de promotie en zichtbaarheid van de concerten in pers en digitale media. Aanvullende werkzaamheden betreffen tekstredactie ten behoeve van persberichten en inhoudelijke achtergrond informatie bij de concerten.

Bovenal zoeken wij een prettig, deskundig teamlid, met liefde voor klassieke muziek, die het leuk vindt om de oorspronkelijke, origineel geprogrammeerde concerten van Music on Chairs naar een nog hoger niveau te tillen.

Meer informatie (programma’s, foto’s, reacties, achtergronden) vindt u op www.musiconchairs.nl.  Of bel voor informatie met Henriette Feith : 06-48477245. Email kan ook: info@musiconchiars.nl.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen