Nieuwsbericht Eemland Humanistisch Verbond, 24 oktober 2018

Niet iedereen is gelijk, maar wel gelijkwaardig!

Met elkaar in gesprek over mensenrechten
Zondag 18 november 2018, Aanvang 11.00 uur, inloop vanaf 10:30 uur
In ‘t Tuinhuys van het Lange Jan Hotel, Krankeledenstraat 22, 3811 BN Amersfoort

Het Humanistisch Verbond besteedt dit jaar landelijk veel aandacht aan het 70 jaar bestaan van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Waar gaat dit allemaal over? Wat zeggen de bestuurders, de wetenschappers en de kenners? Wat vindt u ervan? Wat zijn uw ervaringen?
Een ontmoeting en een gesprek met Hans van der Kooi, lid van de activiteitencommissie van Humanistisch Verbond Eemland en actief bij Amnesty International Nederland.
Hans biedt een korte terugblik en een kijkje in de discussies in de politiek en in de media over mensenrechten. Ook staat hij met ons stil bij het 50 jaar bestaan en de activiteiten van Amnesty International Nederland (AINL).

Wat zijn uw ervaringen, wat is uw mening en wat kunnen we doen? Komt u ook?

 

Graag nodigen we je uit voor het eerste ‘Café Vrijdenken op Vrijdag’.

Op vrijdag 2 november zal dit plaatsvinden in theater De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in het centrum van Amersfoort van 10.30 uur tot 12.00 uur.
Het gaat om ontmoeten dus toegang is vrij en neem vriend, vriendin of partner mee.

Elke eerste vrijdag van de maand zetten we de deuren van Café Vrijdenken op Vrijdag open voor jou en alle inwoners van Amersfoort en omstreken om elkaar te ontmoeten, koffie of thee te drinken, in gesprek te gaan. Maar ook bijvoorbeeld om over gezamenlijke uitgangspunten te praten, over zingeving. Iedereen is van harte welkom en neem gerust je buurman of buurvrouw mee. Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond Eemland en Humanitas Eemland. Wil je meer over dit initiatief weten, stuur dan een e-mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen