Save the date 11 april 2019: Back to the Roots: Delft Revisited 2019

Het is al weer meer dan vijf jaar geleden: op 29 mei 2013 organiseerde Pieter Hanemaaijer een dagtocht naar Delft, de stad waar hij zijn jeugdjaren heeft doorgebracht.

Op donderdag 11 april, dat is twee weken voor Pasen, gaan we wederom met een groep naar Delft en zal ik (Thom Dieben) jullie langs de plekken leiden, die voor mij in die jeugdjaren zo belangrijk waren. Het is allemaal op loopafstand, want het speelt zich allemaal in die prachtige, kleine binnenstad af.

Bij voldoende belangstelling gaan we zelfs met de rondvaartboot drie kwartier varen langs veel van die plekken en passeren we de lagere school van Pieter en mij, het huis van mijn grootouders en mijn eigen ouderlijk huis, de sociëteiten van verschillende studentenverenigingen, de gebouwen van de oude ziekenhuizen, de Oude Kerk, ……             Lees meer ….

Potentiële deelnemers wordt verzocht hun belangstelling aan Thom kenbaar maken, via thom.dieben@kpnmail.nl of 06-52209731. Na een eerste inventarisatie kan Thom dan een kostenplaatje maken (kosten boottocht, lunch etc.) en hierna volgt de definitieve aanmeldingsmogelijkheid op de site (bij 11 april).

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen