Middellange wandelingen van start

Met ingang van maart 2019 komt er een maandelijkse middellange Power-wandeling. Elke vierde donderdag van de maand lopen we een afstand van 9 à 13 km.

We vertrekken rond negen uur en we houden de OV-reistijden beperkt. Halverwege zorgen we voor een koffiepauze en rond lunchtijd zijn we weer terug. Op 28 maart gaat de eerste wandeling van start. Houd de agenda in de gaten voor nadere informatie.

Thema

Anders dan de al bestaande wandelingen kiezen we voor een thema, dat per jaar wisselt. Dit jaar wordt het: ‘Loop de stad uit’. We beginnen ergens in de stad en lopen naar het buitengebied. Wat valt daaraan te beleven? Je ziet de ‘groeiringen’ van de stad, van oude naar nieuwe architectuur, je ervaart wat groen doet in woonwijken en in het buitengebied, je ziet de ‘rafelranden’ van de stad en wat stad en ommeland aan natuur te bieden hebben.

Als er geen frequente bus- of treindienst is vanaf het eindpunt van de wandeling, kunnen we overwegen de stad ín te lopen.

Begeleiders

Er zijn nu vier organisatoren: Saskia Furler, Mieke Hameeteman, Jet Holleman en Marja Kampman. We zouden graag nog een organisator erbij hebben. Belangstelling? Stuur een berichtje naar jet.holleman@gmail.com.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen