Nieuwsbrief Carolien Magnus voorjaar en zomer 2019

Lieve, beste kunstvrienden,

Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van de activiteiten waar ik aan deelneem in het komende half jaar. Van harte welkom om te komen kijken!

Van nu tot 3 maart Art Absoluut
In Art Absoluut presenteren de kunstenaars van Galerie Absoluut werk waar ze zich op dit moment mee bezig houden. Schilderkunst, grafiek, fotografie, beeldhouwkunst, mixed media en phoneart. Het is een divers en mooi samenhangend geheel geworden. Er zijn twee beelden van mij te zien.

Adres: Galerie Absoluut, Weverssingel 37, Amersfoort.
Openingstijden: vrijdag t/m zondag 13-17 uur. www.galerieabsoluut.nl

2 en 3 maart Expositie INSIGHT 16C in Het Kerkje van Persingen

Het eerste weekend van maart exposeert Kunstenaarscollectief 16C uit Amersfoort in Het Kerkje van Persingen,

Er is werk te zien van mij te zien samen met dat van Willemien Bierman, Hannah Blom, Wilma Brouwer, Suzanne Compaan, Joost Nijhof en Gerrie Ploeg. Gedurende het jaar komt deze groep oud-studenten van de Vrije Academie voor Beeldende Kunst om de veertien dagen in het atelier van een van hen bij elkaar om te werken en elkaar te inspireren.

In de expositie INSIGHT 16C presenteert iedere kunstenaar een kleine, voor haar werk representatieve serie kunstwerken. Daarmee krijgt de bezoeker een inkijkje in wat het collectief te bieden heeft, variërend van stenen beelden, werken in metaal en in kunststof, fotogravures, tekeningen en wandobjecten.

Het kerkje van Persingen is een 13e-eeuws kerkje, gelegen in de Ooijpolder, onder de rook van Nijmegen. Al sinds jaren is het locatie voor bijzondere tentoonstellingen. Het kerkje is een mooie stopplaats op een fietstocht door de Ooijpolder, maar met de auto is het ook prima te bereiken.
Gedurende de expositie zijn kunstenaars zelf aanwezig.

Adres: Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen. Open: zaterdag en zondag van 11– 17 uur. kerkjevanpersingen.nl/

18 en 19 mei  KunstKijkRoute Amersfoort

De KunstKijkRoute van Amersfoort is met haar méér dan 22-jarig bestaan één van de oudste open atelierroutes van Nederland. In dit voorjaar is de Kunstkijkroute samengebald tot één weekend. Dan openen kunstenaars en galeries hun deuren van 13 tot 17 uur.

Dit jaar doe ik mee op mijn eigen atelier, Zandbergenlaan 59, 3817GT, Amersfoort

Het boekje met plattegrond, waarop alle adressen zijn vermeld, is gratis te verkrijgen bij afhaalpunten zoals de VVV, de musea, winkels en horeca (ook in Leusden, Soest en Hoevelaken). Deelnemende ateliers en galeries zijn gemakkelijk te herkennen aan de paarse vlag met het beeldmerk van de KunstKijkroute. www.kunstkijkroute.nl/

16 juli -24 augustus Zomer Expositie Galerie Absoluut in de Sint-Joriskerk

Het jaar 2019 is voor Galerie Absoluut een bijzonder jaar. Tien jaar geleden kwam een aantal Amersfoortse kunstenaars bij elkaar en zocht een plek om werk ten toon te stellen. Nu tien jaar verder is Galerie Absoluut een gevestigde galerie met iedere maand een nieuwe expositie en is het een ontmoetingsplek en broedplaats voor creatieve ideeën en initiatieven. In dit jubileumjaar presenteren de kunstenaars van Absoluut zich in de Sint-Joriskerk.

Adres: Hof 1, 3811 CJ, Amersfoort
Openingstijden deze zomerperiode: dinsdag t/m zaterdag van 11– 17 uur, zondag van 14.30 – 17 uur Toegang Joriskerk 1 euro p.p. Op zondagmiddag gratis.
verhuurjoriskerk.nl/exposities/

Zie ook mijn website www.carolienmagnus.nl

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen