Verzoek tot deelname aan project Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds en de Vrije Universiteit Amsterdam doen onderzoek naar de manier waarop mensen herinneringen ophalen als zij ouder worden. We zijn benieuwd naar waarom en hoe zij dat doen. Bent u 75+-, woont u zelfstandig en bent u dit voorjaar beschikbaar? Dan nodigen we u uit om mee te doen.

Lees meer in het document dat we hierover ontvingen:  Werving_studie_MI-Tale_Herinneringen

Hebt u interesse? Dat is heel fijn! Neemt u contact op met de projectleider, Marije Blok, om verdere afspraken te maken. Dat kan per e-mail (m.blok@ouderenfonds.nl) of telefoon (06-29480202). Doet u dat ook gerust wanneer u nog vragen hebt.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen