Wie wil er fietsvrijwilliger worden?

De Stichting BuitenGewoonFiets wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van een fietstocht. Wij fietsen met mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen, jong en oud, op meer-persoonsfietsen. We hebben een vierpersoonsfiets, verschillende tandems en een rolstoelfiets. Op dit moment fietsen we veel met bewoners van een zorginstelling in het centrum van Amersfoort op de vierpersoonsfiets.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die regelmatig willen fietsen met de mensen, bijvoorbeeld een keer in de week. Op de vierpersoonsfiets fiets je samen met een andere vrijwilliger. buitengewoonfiets.nl/

Houd je van fietsen en vind je het leuk om anderen ook te laten genieten van het fietsen en het buitenzijn? Mail of bel ons.
info@buitengewoonfiets.nl,
Annie Tiekstra 033-4621023,
Sjoukje Ziel 06-52685570.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen