Welkom nieuwe coördinatoren Cultuur

Conny Meslier en Sylvia Hulscher, vanaf het begin coördinatoren Cultuur van Power, hebben zich met veel plezier en enorm enthousiasme ingezet voor het organiseren van onder andere concerten, lezingen, museumbezoek en culturele wandelingen.

Vorig jaar lieten ze weten te willen stoppen met de organisatie van het thema Cultuur en zich te willen beperken tot losse activiteiten.

Ze zijn nu ze erg blij met hun opvolgers Marinette Oomen en Walter Gerritsen, aan wie zij met groot vertrouwen het ‘Cultuurstokje’ overdragen! En wij als bestuur zijn dat met hen. Wij wensen de beide nieuwe coördinatoren veel succes.

Wij danken Sylvia en Conny enorm voor hun inzet de afgelopen jaren en hopen ze nog vaak bij diverse Power-activiteiten te ontmoeten.
Bestuur Power-Amersfoort,  voorjaar 2019

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen