Expositie Friedi Hofstede

Beide Exposities van Friedi Hofstede zijn wegens succes VERLENGD!

Friedi Hofstede (art-of-friedi.nl) exposeert tot eind augustus 2019 in Hilton Royal Parc Soestduinen, van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen.

Een groot en gevarieerd deel van haar werk is hier te zien in de centrale hal van het hotel van kelder tot de bovenste verdieping.

Daarnaast is haar werk ook nog steeds te bezichtigen in: Galerie LamBert in het toeristische kunststadje Ootmarsum. Deze expositie is verlengd tot 29/09/2019. Geopend van Donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur (elke zondag koopzondag).

Friedi exposeert hier met meerdere abstracte en figuratieve schilderijen en beelden.

Friedi is geboren in Zwolle (1951) en thans wonend in Amersfoort.
Zij is 25 jaar geleden begonnen met aquarelleren en na een paar jaar overgestapt naar acryl verf.
Hier werkt ze nog steeds mee, soms met gemengde technieken o.a. epoxy. Dit geeft een heel apart effect op haar werk.
Zij houdt van moderne, kleurrijke en vrolijke creaties.
Daarbij heeft ze ook beelden gemaakt, eerst van klei en daarna het bewerken van verschillende soorten steen, speksteen – serpentijn – albast – hout en daarna ook bronzen beelden.

Bezoek ook haar website op : www.art-of-friedi.nl

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen