Samen Oplopen

We willen graag Samen Oplopen (project onder de vlag van Present Amersfoort) bij de Power deelnemers onder de aandacht brengen.
Ik ben coördinator Samen Oplopen en sinds januari actief in Amersfoort. Samen Oplopen biedt gezinsondersteuning, begeleid door een hulpverlener, in gezinnen met veel problemen tegelijk. Samen Oplopen zorgt dat de problematiek af neemt. Dit doen we door een mede-burger, een vrijwilliger, te koppelen aan zo’n gezin.
Samen Oplopen is een nieuwe manier van werken. We combineren hulpverlener en vrijwilliger in één project.
We zijn op zoek naar mensen die als vrijwilliger met plezier aandacht en zorg aan deze gezinnen willen geven.
Denk aan: helpen met opvoedvragen en problemen, meer grip op de financiële situatie krijgen, mee gaan naar instanties, of zorgafspraken, vergroten van sociale netwerk, samen dingen doen met de ouders en kinderen, beter Nederlands begrijpen, hulp met integreren, bieden van psychische steun, gezelligheid, luisterend oor.
Ik kom graag een keer langs tijdens een koffieochtend om meer hierover vertellen.

Met vriendelijke groet,
Marin Duman, maatschappelijk werker en coördinator Samen Oplopen, marin.duman@presentamersfoort.nl, tel: 0615366437.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen