Expositie “Orde en Chaos”

Op dit moment loopt een expositie “Orde en Chaos”, de beeldende visie van kunstenaars over Johan van Oldenbarnevelt en zijn werk. De dubbelexpositie is te zien in Galerie de Ploegh (tot 30 juni) en in de Sint-Joriskerk tot 14 juli a.s.

Naast leden van kunstenaarsvereniging de Ploegh participeren ook buitenlandse kunstenaars woonachtig in Nederland. Voor deze tentoonstelling is een speciale catalogus uitgebracht met omschrijving van het werk en de visies van de kunstenaars. Gedurende de expositie zijn er op zondagen regelmatig lezingen, gesprekken met de kunstenaars en workshops. Meer info op www.deploegh.nl.

Op 8 en 29 juni van 14.00 tot 17.00 uur zal Niek Wittebrood aanwezig zijn in de Sint-Joriskerk om u te woord te staan en op 16 juni in Galerie De Ploegh.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen