Power Fotoclub 2 zoekt nieuwe leden!

           

We kreunden en steunden bij het horen van de nieuwe opdracht die Alfons Joosten ons gaf: breng de Koppelpoort in beeld. De Koppelpoort! Het meest gefotografeerde object van Amersfoort. Symbool van onze stad! Maar de opdracht was nog niet klaar. ‘Breng de Koppelpoort in beeld zoals ie nog niet eerder in beeld gebracht werd’. Aha, nu werd het een ander verhaal.

De resultaten van deze opdracht zijn bijgevoegd in een paar foto’s. Je ziet dat iedereen een andere invulling geeft aan hetzelfde onderwerp. Dat maakt deze fotoclub ook zo inspirerend ! Wij zijn de Fotoclub 2 van Power Amersfoort en bestaan ongeveer 1,5 jaar. We zijn nu met een vaste club van 5 mannen en 1 vrouw en komen ongeveer 1x in de 4-6 weken bij elkaar.

 

Het lijkt ons erg leuk onze groep uit te breiden en zeker ook als er wat meer vrouwen bij komen. We zijn amateurfotografen en hebben plezier in fotograferen. Zonder deze club komen we daar vaak niet aan toe. Het is leuk en leerzaam, verrijkend en er wordt heel wat afgelachen.

We werken met een vaste feedbackstructuur: eerst beschrijven wat we zien op de foto, dat leert je kijken zonder waardeoordeel, en dan wat een foto bij ons oproept: spreekt me aan, spreekt me niet aan, hou van abstract of juist weer niet, emoties, sfeer. Kortom, het is leerzaam. En tussendoor krijg je tips over compositie, belichting, instellingen.

Dus: als je van fotograferen houdt, je bent beginner, minder beginner, gevorderd, what ever en het lijkt je leuk je bij ons aan te sluiten, kom dan gerust eens een keer een avondje meekijken, je bent van harte welkom!

Informatie bij alfonsjoosten@hetnet.nl

Groet van Brigitta Bemmelmans, ook namens Alfons, Alan, Frans, Johan en Martin

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen