“SMART”powerpoint presentatie Technologisch Burgerschap op de zomerborrel

Tijdens de zomerborrel 2019 hebben wij over het plan om binnen POWER een traject te starten over Technologisch Burgerschap een korte presentatie mogen houden.

De trigger in de presentatie was dat onze samenleving zo snel digitaliseert en smartificeert dat we het niet bij kunnen houden en er steeds minder van gaan snappen. Daarom zouden we er meer over moeten leren zodat we ook invloed kunnen uitoefenen (bij overheden, consumenten-belangenorganisaties) op wat we nu wel of niet willen aan allerlei technologische innovaties in de privé- en publieke sfeer. Het leren over digitalisering en smartificering willen we doen via een workschopcyclus, te beginnen met een startbijeenkomst op 10 oktober en eindigend in mei 2020. Lees hier meer.

Klik op Smart, zomerborrel om naar de powerpoint presentatie te gaan.

Voor meer informatie over dit traject kunnen jullie contact zoeken met Harry Weststeijn (harry@power-amersfoort.nl) en Frank van den Tempel (fvdtempel@live.nl)

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen