Vrijwilliger gevraagd voor goed gesprek

Vrijwilliger gevraagd voor een hoog opgeleide man met een Niet aangeboren hersenletsel.

Een hoogopgeleide man van 69 jaar, woonachtig in het Vermeerkwartier, zit verlegen om een goed gesprek op niveau. Hij is eerder door zijn hersenletsel nogal eens onderschat en dat frustreert meneer. Meneer is altijd actief geweest, had een verantwoordelijke baan, zat in allerlei adviescommissies en liep triathlons.

Voor meer informatie gaarne contact opnemen met Flora Wirtz, In de Buurt 033, flora.wirtz@indebuurt033.nl, telefoon: 06-81492028.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen