Hulp gevraagd bij Hockeyclub Eemvallei

Hockeyclub Eemvallei wil een aantal gepensioneerden een leuke tijd bieden en tegelijk regelmaat creëren in haar bar-aanpak.
Dit kan door op 1 of meer dagen per week te waken over de bar op een van de twee clublocaties, in samenwerking met vrijwilligers vanuit de club.

Wat wordt gevraagd:
Wekelijks op een vaste dag verantwoordelijk zijn voor de bar, helpen met aanbieden drankjes, meedenken met aanbieden hapjes, instructie geven aan vrijwilligers (die een paar keer per jaar automatisch worden ingedeeld), etc.

Profiel:
Dames of heren die dienstgericht zijn, het leuk vinden om op een actieve sport locatie (met veel kinderen, jongeren, volwassen) achter de bar te staan, beetje organisatie talent is welkom, gezellig, vriendelijk en betrouwbaar.

Wanneer:
Wekelijks (met uitzondering van vakanties) een of meerdere dagen. Het gaat hierbij om invulling van één of meer tijdsloten:

  • Vrijdagavond van 21.00-01.00 uur
  • Zaterdag tussen 08.00-14.00 uur en 14.00 – 20.00 uur
  • Zondag 10.00-14.00 uur en 14.00-18.00 uur

Vergoeding:
Gezien de tijdsloten kunnen we een aardig aantal mensen plaatsen. Gezien onze beperkte middelen (vereniging/stichting) bieden we naast een vergoeding van € 5 per uur, vooral gezelligheid, waardering en contact met iedereen die onze club-locaties bezoekt.

Locaties:
De clublocaties zijn op Olympus 1 en Caraïben 1 te Vathorst. Belangrijk dat deze zelfstandig bereikt kunnen worden.

Wij denken dat dit een heel leuke rol kan zijn voor iemand die voorbij het werkzame leven is en tegelijk nog midden in het sociale leven wil staan. Alles hierboven is bespreekbaar, om het nog beter te laten aansluiten. Bij interesse kan een mail gestuurd worden naar communicatie@hceemvallei.nl.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen