Vacature coördinator thema Sociaal

Ali de Ridder en Frank v.d. Tempel hebben de afgelopen jaren een dubbele coördinatorsrol gehad van de thema’s ‘zingeving’ en ‘sociaal’. Omdat er de laatste tijd nogal wat activiteiten op het vlak van ‘sociaal’ bij zijn gekomen wordt dit wat veel van het goede. Daarnaast is het goed als coördinatoren van tijd tot tijd wisselen zodat er meer mensen binnen Power actief betrokken worden bij de organisatie.

Daarom hebben zij besloten het coördinatorschap van ‘sociaal’ over te dragen aan een nieuw koppel. Ali en Frank blijven wel actief als coördinatoren van ‘zingeving’. Het Bestuur is nu op zoek naar twee nieuwe kandidaten. De rol van coördinator is beschreven op de website: www.power-amersfoort.nl/coordinatorschap/

Reacties graag naar Gon Veltkamp  info@power-amersfoort.nl.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen