Oproep: technische IT-er gezocht voor de website van POWER

De nieuwe website van POWER-Amersfoort bestaat nu een dik jaar en we hebben gemerkt dat de website de club enorm ondersteunt. Zo zijn we gedurende dit jaar gegroeid van minder dan 200 naar nu meer dan 400 betalende deelnemers en werken de reserveringen op alle activiteiten en de betalingen (meestal) als een zonnetje.

Het afgelopen jaar heb ik veel tijd gespendeerd aan:

 • analyse van de vorige website en bouw van de huidige (eenmalig)
 • vormgeven van de huidige website (eenmalig)
 • troubleshooten van de kinderziektes (nu uitlopend)
 • geven van instructie aan groepjes redacteuren (eerste jaar veel, daarna waarschijnlijk minder)
 • helpen van verloren zielen die vastzaten bij het invullen van gegevens en foto’s (doorlopend)
 • bijstaan van Hebel in tijden van technische problemen (eerste jaar veel, nu afnemend)
 • bijbouwen van nieuwe functies (terugkerend, niet frequent)
 • oplossen van technische fouten die ontstaan door updates van de software (updates zijn nodig om veiligheidsproblemen te “tackelen”, maar helaas bevatten de updates soms zelf weer nieuwe fouten). Dit kan op elk moment plaatsvinden (meestal als het niet uitkomt…).
De verwachting is dat dit nu, een jaar na lancering van de website en stuk minder wordt. Maar toch treden er regelmatig verstoringen op, bijvoorbeeld bij updates van de software, die we niet kunnen laten lopen, aangezien we dan een beveiligingsrisico lopen.
De site is gebouwd met Open Source technologie, dat is software die vrijelijk verkrijgbaar is. De site is verder aangevuld met software waarop we jaarlijks licenties betalen, omdat de ontwikkelaars betaald willen krijgen. Dit is met name de software voor:
 • betaling jaarbijdrage (naam module: Paytium Pro)
 • nieuwsbrief (Mailpoet Premium)
 • Overzichten op (o.a.) de voorpagina en de ledenoverzichtspagina: (Toolset)
 • plaatsing van blokken op diverse pagina’s (Extended Widget Options)
 • activiteiten (Events manager PRO)
 • mails naar deelnemers die inschrijven op activiteiten (Events manager – mail to users PRO)

Door ander werk dat ik nu doe, ben ik steeds minder in staat om de bijstand te verlenen die door de deelnemers gevraagd wordt. Op verzoek van het bestuur stel ik daarom deze vraag aan de POWER gemeenschap: wie kan hierin ondersteunen? Ik kan in het begin uitleggen hoe één en ander werkt, ik kan niet iemand opleiden, dat zul je zelf moeten doen.

Ik hoor heel graag via de mail: tammo@terhark.nl

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen