OPPAS huis gezocht!

Wie is in de maanden mei en/of juni niet thuis vanwege een vakantie of om andere redenen en vindt het fijn als er een oppas voor het huis is? Mijn dochter en haar gezin willen graag op je huis passen!

Mijn dochter en haar gezin (Gabriëlle, Jacques en Tara van 1 jaar) willen graag de maanden mei en juni in Amersfoort verblijven. Zij wonen sinds twee jaar in een klein dorp in Bretagne en willen graag af en toe in Amersfoort zijn om de connectie met het Nederlandse te behouden. Jacques werkt vanuit huis aan een post doc onderzoek en is verbonden aan de universiteit van Berlijn. Gabriëlle leert de Franse taal en zorgt voor Tara. Hun financiële situatie laat het niet toe om een vakantiehuisje in Amersfoort te huren voor zo’n lange periode. Daarom zoeken zij naar een alternatief, het vinden van een oppashuis, en daar ondersteun ik hen graag bij.

Een ander mogelijk alternatief is een vakantiewoningruil. Als het je leuk lijkt om Bretagne te ontdekken en er twee maanden te verblijven in een vrijstaand huis op 15 minuten lopen van de Noord Bretonse kust, willen zij ook overwegen om van huis te ruilen. Onbekend is of de huiseigenaar daar al dan niet bezwaar tegen maakt (zij huren het huis). Daarom heeft de optie van woningruil niet hun voorkeur.

Als je interesse hebt en meer wil weten, neem dan contact op met Didi van der Hoeven, per mail cdvdhoeven51@gmail.com of op 06 22972120.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen