Expositie Franz Hazelzet bij GGZ Centraal

Franz Hazelzet – schilder van Galerie Absoluut – exposeert van 3 tot 28 februari bij GGZ Centraal. Dit is geen standaard expositie locatie als een galerie. Juist daardoor is Franz enthousiast om zijn werk hier te exposeren.

Veel bezoekers uit alle lagen van de bevolking en het vele personeel van GGZ hebben de kans in de aankomsthal en wachtruimte van de GGZ zijn werk te zien. Bezoekers die alleen komen om de schilderijen van Franz te zien zijn ook van harte welkom.

In overleg zal Franz aanwezig zijn om geïnteresseerden over zijn werk te vertellen. Ook kan een afspraak met hem worden gemaakt.

Expositie van Frans Hazelzet:

Data:        3 tot 28 februari 2020 van maandag t/m vrijdag: 9.00  uur tot 17.00 uur

Locatie:    GGZ Centraal, Westsingel 41, Amersfoort

Contact:    Franz Hazelzet: 06-16775231

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen