Crowdfunding ‘Breng de Katoendrukkerij in de Volmolen’ is gelukt!

Op 13 januari j.l. was er in het Boekhuis op de Zonnehof een benefiet-lezing, waarin Nathalie Cassée kwam vertellen over de katoendrukkerij in de Volmolen en de lopende crowdfunding via Voor de Kunst in Amsterdam. Een aantal Power deelnemers bezochten deze lezing en daarom nu even wat nieuws over deze actie.

Op dit moment is Nathalie Cassée in volle vaart bezig de organisatie neer te zetten. B.v. een programmering te ontwikkelen, gastdocenten uit te nodigen, maar ook de vergunningen te regelen, de inrichting te ontwikkelen, het logo en de website te laten maken. De gemeente is eigenaar van het pand en knapt de Volmolen op vóór gebruik. Nathalie hoopt, dat haar dat gaat lukken vóór de eerder geprojecteerde opening begin april.

Inmiddels is er al een hele groep mensen die interesse hebben getoond om als vrijwilliger mee te doen. De een als gastvrouw bij de openstelling, de ander als werkplaats-assistent. Sommigen als deelnemer in een werkgroep, als begeleider voor het scholierenprogramma of als beheerder voor de gastenkamers.

Bij interesse in vrijwilligerswerk in de Katoendrukkerij, kan je je nog via de mail opgeven bij Nathalie. In februari komen jullie met haar  dan eenmaal bijeen in de Volmolen, waarna zij  individuele gesprekken inplant om met elkaar af te stemmen.

Nathalie@kashmirheritage.nl

www.kashmirheritage.nl

+31 (0)612526099

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen