Bij het overlijden van Jan van der Veen

Op woensdag 29 januari is de Power gemeenschap opgeschrikt door het plotse overlijden op 74-jarige leeftijd van Jan van der Veen, voormalig eigenaar van restaurant “Oud-Leusden”, liefhebber van de goede dingen des levens, vinoloog en een warme vriend voor velen.

Jan heeft de afgelopen jaren op zijn zo eigen karakteristieke wijze bijgedragen aan een aantal Power activiteiten: hij is voorzitter van het mannen-eetgezelschap “Gourmen”, door hem samen met Rob van der Neut en Walter Gerritsen in 2018 opgericht. Hij organiseerde een aantal succesvolle wijnproeverijen en was op de gezellige Zomerborrel 2019 nog een van de sprekers. Regelmatig bezocht hij de maandelijkse Powerborrels als hij niet in zijn huis in St. Nicolaasga in zijn geliefde Friesland zat.

Wij zullen hem enorm missen en willen zijn Marijke en hun zonen Rogier en Gijs heel veel sterkte wensen met dit verdrietige verlies.

s

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen