Kinderwijkdialoog

Doet u ook mee?
Op vrijdagmorgen 14 februari gaan ABC Kruiskamp-Koppel en DoorDacht Doen weer aan de slag met een kinderwijkdialoog. Deze keer zijn de kinderen van de groepen 7 van de basisscholen Kindcentrum de Vlinderslag, De Michaëlschool en Sint Joris aan de beurt. Aangezien het 14 februari Valentijnsdag is hebben we dit jaar gekozen voor het thema vriendschap.

Voor deze dialoog zoeken we nog tafelbegeleiders. Je zult als begeleider een groepje van 6 tot 8 kinderen begeleiden. De dialoog zelf wordt gehouden bij bewonersbedrijf De Witte Vlinder.

Voorbereiding
Afhankelijk van de organisatorische mogelijkheden zal ik in de week van 10 februari voorafgaand aan de dialoog ook een training of spreekuur organiseren ter voorbereiding op de dialoogvorm en het thema. Degenen die zich aanmelden zal ik hier tijdig over inlichten. Ook zullen deze begeleiders in de week van 3 februari voorbereidingsmateriaal voor 14 februari ontvangen.

Tot slot nog een meedenkvraag, hebben jullie familieleden, kennissen, buren of collega’s die misschien interesse hebben om tafelbegeleider te worden? Zo ja voel je vrij deze e-mail aan hen door te zenden inclusief mijn contactgegevens.

Bij interesse kunt u me een bericht sturen via kinderdialoog@doordachtdoen.nl

Hartelijke groet,
Maarten Rector

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen