Nieuwe coördinatoren Sociaal

De twee nieuwe coördinatoren van het thema Sociaal – Renée van den Boogert en Willem Rauwenhoff – heten wij van harte welkom. Zij nemen het stokje over van Ali de Ridder en Frank van den Tempel. Ali en Frank waren de coördinatoren van twee thema’s en dat werd op den duur toch wat veel. Gelukkig blijven zij aan als coördinatoren van het thema Zingeving. Ali en Frank danken wij hartelijk voor de rol die zij binnen het thema Sociaal met grote inzet hebben vervuld.

Wat de nieuwe coördinatoren betreft: Renée is sinds een aantal jaren heel actief binnen de Power-fietsgroep en ze maakt deel uit van het Power-koor. Ook was zij aanwezig bij lunchconcerten in het Concertgebouw en zelf organiseerde zij concertbezoeken op de Pfaltz. Willem kennen we eveneens van het Power-koor en verder als regelmatige bezoeker van het Happy-Power-Hour, de koffieochtenden en van zijn deelname aan andere Power-activiteiten. Renée en Willem hebben er zin in om samen de rol van coördinator Sociaal op zich te nemen. Van harte welkom!

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen