Wie wil zitting nemen in het bestuur van St. Wijkmobiel?

Beste mensen van Power,

Vervoer in de stad, vooral vervoer met aandacht is voor ouderen zeer belangrijk. Vervoer geeft je toegang tot de buitenwereld. Eén van de inwonersinitiatieven in de stad is de WijkMobiel, een electrisch karretje dat rondrijdt in de wijken Schothorst en Zielhorst. St. WijkMobiel heeft de mogelijkheid om uit te breiden en te gaan rijden in de wijken Kattenbroek, Liendert, Rustenburg, Kruiskamp Koppel.

Om dit mogelijk te maken is er uitbreiding van het huidige bestuur nodig. Kennen jullie mensen die zitting zouden willen nemen in het bestuur om deze uitbreiding mogelijk te maken? Mensen die het interessant vinden om vervoer uit te rollen over de stad en zich hard willen maken om voor iedere inwoner passend vervoer te vinden.

Hopelijk kunnen jullie helpen. Alvast bedankt.

Namense St. WijkMobiel,
Saskia Turk, stedelijk netwerker Indebuurt033, saskia.turk@indebuurt033.nl

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen