Kom Orkestvereniging Amersfoort versterken

Muziek maken is écht een feest! Kom Orkestvereniging Amersfoort versterken.

Bespeel je een strijkinstrument? Dan is Orkestvereniging Amersfoort op zoek naar jou. We hebben versterking nodig om mooie concerten te kunnen blijven geven.

Orkestvereniging Amersfoort zet zich in om klassieke muziek bekendheid te geven bij een zo breed mogelijk publiek. Om dat te doen halen wij alles uit de kast. Wij organiseren concerten voor kinderen, bieden een podium aan jonge solisten die orkestervaring op willen doen en we spelen op locaties waar je normaal gesproken geen orkest ziet musiceren, zoals op het stationsplein of in de bibliotheek.

Onze vereniging bestaat 110 jaar en de betrokkenheid van de leden met elkaar is uniek. Dat resulteert in een geweldige sfeer en decennialange lidmaatschappen.

Kom ons versterken en neem contact op met voorzitter@orkestverenigingamersfoort.nl. Wij hebben plek voor violisten, altviolisten en contrabassisten. En we zijn ook nog op zoek naar een hoornist en een slagwerker.

We repeteren op maandagavonden van 19:45 – 22:15 uur in het Gebouw van Juliana, Grote Koppel 65, Amersfoort. Kijk voor meer informatie op www.orkestverenigingamersfoort.nl.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen