Stadscafé Market

Onze stamkroeg Het Stadscafé, Lieve Vrouwekerkhof 3 in Amersfoort, opent vrijdag 15 mei hun Stadscafé Market.

Of je er nou even uit wilt, geen zin hebt om te koken of je gewoon weer wilt onderdompelen in wat gezelligheid, onze Stadscafé Market is er voor jou in coronatijden. Met verse broodjes en gerechten, bereid in onze eigen keuken, die heerlijke koffie die je zo hebt gemist, een aantal producten van lokale ondernemers en nog veel meer… Met de kwaliteit en service die je van ons gewend bent. Kom je snel buurten?

Het is een corona-proof beleving waarbij je door de winkel loopt en je mandje kunt vullen met allerlei lekkers. Alle producten zijn om mee te nemen en mogen niet in of voor de winkel geconsumeerd worden.

IN DE SCHAPPEN

Je kunt in de market terecht voor een knapperig croissantje met jam, koffie, vers belegde broodjes, een borrelpakket, en wanneer je ‘s avonds geen tijd hebt om te koken, dan loop je gewoon binnen voor een kant-en-klare maaltijd (€ 12,50) en een zoete afsluiter.

OPENING EN TIJDEN

De Stadscafé Market is vanaf aanstaande vrijdag 15 mei dagelijks geopend. Hoe lang we de markt geopend houden is nog onbekend.

Zo tot do: 10:00 – 20:00 uur
Vrij tot za: 9:00 – 20:00 uur

Lees meer                            

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen