Stichting Samen voor Amersfoort, coronamail 11 mei

Hierbij de weekmail van 11 mei van Stichting Samen voor Amersfoort. Dit is de opvolger van Matchpoint, misschien bij velen welbekend. Er staat o.i. ook voor Power relevante informatie in.

Beste relatie,

Hierbij weer onze wekelijkse mail met aanbod, aanvragen en tips uit het netwerk.
Vandaag zijn de eerste leerlingen weer naar de basisscholen en kinderopvang gegaan, dat is een positieve stap naar een nieuwe periode. We hopen zo dat het de goede kant op blijft gaan. Ook voor alle (zorg) instellingen en ondernemers!

Blijf vooral uw wensen sturen, die proberen we te koppelen. En heeft u een mooi aanbod, kom maar op, daar kunnen we veel mensen blij mee maken! Wilt u vooral de mail doorsturen, met elkaar bereiken we meer.

We wensen u een goede week toe.
Hartelijke groet, Saskia van Dijk en Adith van Vuuren,
Stichting Samen voor Amersfoort,
samenvooramersfoort@gmail.com, 06 – 17411575

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen