DoeMeeMetJeAOW

De sociaal-economische gevolgen van het coronatijdperk worden helaas voor velen steeds voelbaarder. Ook de culturele sector wordt hard getroffen. Maar er zijn ook mensen, die relatief minder in de basis van hun bestaan geraakt worden: een groep ouderen, die binnen de beperkingen van hun vrijwillige quarantaine een redelijk rustig leven leiden, niet meer de directe zorg voor kinderen hebben en in een financieel minder kwetsbare situatie verkeren.

Met deze actie roepen wij 65-plussers* met een warm hart voor cultuur op om hun AOW-vakantiegeld geheel of gedeeltelijk te doneren aan:

1: Beeldende kunst, of

2: Muziek en opera, of

3: Theater, dans en film.

Zo hopen we in de toekomst te kunnen blijven genieten van de kunsten. De actie loopt tot 20 juni. Ga naar doemeemetjeaow.nl.

Minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven, gaat de opbrengst van de actie #DoeMeeMetJeAow verdubbelen! Ze liet ons het volgende weten:¬†“Prachtig dat er zo’n initiatief uit de samenleving komt. Ik steun het met liefde en geld: iedere opgehaalde euro verdubbelen we“.

  • Ook als je niet AOW-gerechtigd of jonger bent dan 65 jaar, maar dit initiatief wel een warm hart toedraagt, ben je natuurlijk van harte welkom om mee te doen.

Dus ga naar doemeemetjeaow.nl en doneer.

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen