Vacature coördinator Sociaal bij het vertrek van Renée van den Boogert als coördinator

Wie heeft zin en tijd om het stokje van Renée van den Boogert over te nemen en samen met Willem Rauwenhoff het coördinatorschap van thema Sociaal op zich te nemen?
Onze voorkeur gaat uit naar een coordinatoren-koppel, dat bestaat uit een man en een vrouw. Vandaar dat we nu specifiek zoeken naar een vrouw.

De rol van coördinator staat beschreven op de website bij Power/Organisatie POWER-Amersfoort/Coördinatorschap.  Wil je meer weten over en bij interesse voor de functie, kun je contact opnemen met Gon Veltkamp 033-4729647 of info@power-amersfoort.nl.

Jammer genoeg kan Renée van den Boogert haar werkzaamheden als coördinator Sociaal door omstandigheden niet voortzetten. Zij blijft wel actief in de fietsgroep en bij Power-activiteiten in Nieuwland. Het Bestuur bedankt Renée voor haar inzet in deze roerige Coronatijden.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen