Nieuwe activiteiten!

Beste Power-deelnemers,

Nu de Corona-maatregelen wat minder streng zijn geworden, heeft een aantal coördinatoren voorzichtig wat activiteiten van start laten gaan. Zo worden er weer korte wandelingen en fietstochten in kleine groepjes georganiseerd. Onze vraag aan jullie is om na te denken welke andere activiteiten mogelijk zouden kunnen zijn. Uiteraard passend binnen de RIVM-maatregelen en er rekening mee houdend dat verschillende van onze deelnemers tot de risicogroep behoren.

Zie: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven.

Als je ideeën voor een activiteit hebt, neem dan contact op met de coördinator van het thema waar die activiteit onder zou kunnen vallen. De coördinatoren zijn vermeld op de themapagina’s op de website (doorklikken voor e-mailadressen).

Graag zien we jullie plannen tegemoet.
Het bestuur: Thea Campagne, Gon Veltkamp en HJ Koster.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen