Fietsseizoen 2020 van start

Met een vertraging van twee maanden is het fietsseizoen in juni begonnen met twee tochten. De Fietsgroep heeft meteen voor de rest van het seizoen de plannen vastgesteld. Alleen oktober is nog open. Door de verlate start willen we er nog een maand aan vastknopen. Aanmelden kan als vanouds na bekendmaking op de website en in de nieuwsbrief.

Fietsen in coronatijd betekent de afstandsregel in acht nemen. Dat doen we door subgroepjes te maken. Vanwege de wendbaarheid gaan we op smalle paden achter elkaar fietsen, met gepaste afstand tussen de groepjes en elk groepje met een begeleider. Bij de koffie- en lunchstops gelden de horecaregels van hygiëne en afstand houden.

De groep hoopt binnenkort weer op sterkte te zijn met acht leden. De nieuwe namen maken we in ons volgende bericht bekend.

Mede namens Lenie Breedijk, Renée van den Boogert, Frans Tibbe, Jan Bonthond

Co Schop

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen