POWER-vacatures coördinator Maatschappij

Per de herfst van dit jaar ontstaan er twee vacatures voor de functie van coördinator thema Maatschappij. Didi van der Hoeven en Harry Weststeijn beëindigen dan hun coördinatorschap. Wie wil dit interessante coördinatorschap overnemen?

Via het thema Maatschappij richt Power zich naar buiten en wil ze maatschappelijke bijdragen leveren, het liefst in samenspel met andere generaties. Onder Maatschappij vallen de succesvolle Power-coaching (al 6 jaar draaiende) voor de Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort, en het ruim een jaar lopende project Burgerpanel Amersfoort. Met dit project wil Power met de gemeente Amersfoort tot een inspraakrelatie komen voor het gemeentelijk Smart City beleid (inzake de digitalisering van de publieke ruimte). Dit zijn beide substantiële trajecten maar op ieder zitten geroutineerde contactpersonen waar de coördinatoren Maatschappij op kunnen varen en waardoor ze de handen vrij hebben om andere issues met een maatschappelijk tintje op te pakken.
Lees ook de themapagina Maatschappij op de Power website, en klik daar door.

De voorkeur van het bestuur gaat uit naar een coördinatoren-koppel dat bestaat uit een man en een vrouw. De rol van coördinator staat beschreven op de website bij Power/Organisatie POWER-Amersfoort/Coördinatorschap. Heb je interesse en wil je meer weten over de coördinatorrol dan kun je contact opnemen met Thea Campagne 06-57280372 of thea@power-amersfoort.nl.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen