Fietsseizoen 2020 van start, Fietsgroep op sterkte

Power Fietsgroep

De Power Fietsgroep in vergadering. Juli 2020.

Zittend van links naar rechts: Els van der Hoeff, Lenie Breedijk, Renee van den Boogert.
Staand: Frans Tibbe, Jan Bonthond, Pim Beukenkamp, Luc Noordam en Co Schop.

Met een vertraging van twee maanden is het fietsseizoen in juni begonnen met twee tochten. De Fietsgroep heeft meteen voor de rest van het seizoen de plannen vastgesteld. Alleen oktober is nog open. Door de verlate start willen we er nog een maand aan vastknopen. Aanmelden kan als vanouds na bekendmaking op de website en in de nieuwsbrief.

Fietsen in coronatijd betekent de afstandsregel in acht nemen. Dat doen we door subgroepjes te maken. Vanwege de wendbaarheid gaan we op smalle paden achter elkaar fietsen, met gepaste afstand tussen de groepjes en elk groepje met een begeleider. Bij de koffie- en lunchstops gelden de horecaregels van hygiëne en afstand houden.

Namens de fietsgroep, Co Schop

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen