Verzoek tot evaluatie jaarlijkse POWER-Zomerborrel 21 juli 2020

De jaarlijkse Zomerborrel van POWER, die afgelopen dinsdag 21 juli op Landgoed de Dutch werd gehouden, was druk bezocht. Zo’n 100 mensen ontmoetten elkaar weer na een stille covid-19-periode. De ontvangst vond plaats met een welkomstdrankje en met lekkere hapjes. Door een financiële bijdrage van POWER werd dit mede mogelijk gemaakt. De bezoekers waren blij dat alles weer min of meer ‘normaal’ was. Met de RIVM-regels en de 1,5 meter onderlinge afstand werd rekening gehouden. Ook door het mooie weer was de stemming opperbest. Daaraan droegen de presentatie van ceremoniemeester Hanneke Mathijsse en van POWER-voorzitter Thea Campagne zeker bij. En verrassend was voor iedereen de presentatie van POWER-gallery door Walter Gerritsen en Ton van der Pal.

Het organisatiecomité van de Zomerborrel vindt het heel fijn om te horen wat jullie van de borrel vonden, zodat de organisatoren van de zomerborrel van volgend jaar met behulp van jullie opmerkingen opnieuw een weergaloze borrel kunnen neerzetten!

Wij zouden jullie willen vragen:
1. Wat vond je van de locatie, de bereikbaarheid en sfeer daarvan?
2. Wat vond je van de catering?
3. Wat vond je van inhoud en presentaties van de verschillende thema’s?
En last but not least:
4. Heb je suggesties/aandachtspunten voor een volgende keer?

Geweldig als je deze vragen wilt beantwoorden, als het kan voor half augustus!
Stuur ze via deze link naar de e-mail van Mona Coppens (mhjcw@xs4all.nl)

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen