Cultuur: de kracht van samen

Na de recente lancering van Power-Gallery hebben meerdere deelnemers van Power laten weten, dat zij zich graag zouden aansluiten bij een reeds actieve club van enthousiastelingen op het gebied van schilderen, beeldhouwen of andere creatieve uitingsvormen.

Dit enthousiasme klinkt natuurlijk als muziek in de oren van de coördinatoren en er is direct actie ondernomen.
Op de Power website staan de nu actieve groepen onder Thema Cultuur genoemd. Per groep is daarbij aangegeven of er nog vrije plekken beschikbaar zijn.

En dan komt het: bijna alle groepen geven aan, dat zij vol zitten en op dit moment geen plekken vrij hebben. Alleen bij de muziek- en de filmgroepen kunnen zich nog mensen aansluiten. Enerzijds is dit vervelend maar aan de andere kant ook uitnodigend en aansporend: het geeft immers duidelijk aan, dat samen dingen doen veel leuker is dan in je uppie.

Power-Cultuur verzoekt daarom alle deelnemers om na te gaan of zij zelf een groepje willen opstarten, waarin zij samen met anderen hun hobby kunnen beleven, en ook dan eventueel ruimte kunnen regelen. Als de Cultuurcoördinatoren ergens mee kunnen helpen dan horen zij dat graag. Ook horen zij graag of een dergelijke groep inderdaad begint. Dan wordt die namelijk toegevoegd aan het lijstje actieve Cultuur groepen.

De coördinatoren zijn benieuwd of de ‘kracht van samen’ ook hierin werkt.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen