Digi-café: nieuw platform voor ontmoeting, verbazing en inspiratie

Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van ons fonkelnieuwe Digi-Café op 22 september aanstaande van 19:00 tot 20:00 uur. Het Digi-Café is een nieuw platform voor alle POWER deelnemers om elkaar te kunnen ontmoeten, inspiratie op te doen, te leren, en voor het meemaken van opmerkelijke verhalen en gebeurtenissen. Niet ter vervanging van een POWER activiteit, maar als extra mogelijkheid voor het delen van wetenswaardigheden en actuele thema’s. Ook een manier om een onderwerp dat je aan het hart gaat interactief naar voren te brengen.

Alhoewel de essentie van het nieuws in dit nieuwsbericht voor de detail-lezer van de nieuwsbrief van 7 september tot herkenning zal leiden, toch dit extra bericht. Simpelweg om de start van dit Digi-Café nadrukkelijker onder de aandacht te brengen. Te jammer als je dit zou missen.

Digi-Café

Via ZOOM* op je computer, laptop, tablet of smartphone ontmoeten we elkaar vanuit onze eigen thuissituatie. Meekijken, meepraten, stil of actief deelnemen. Doe wat past en ontdek door beeldvergaderen een extra wereld aan mogelijkheden. Denk aan een talkshow als Op1 of Jinek met daaraan toegevoegd verrassende items, zoals het kunstwerk van de maand, een bijzonder verhaal, aankondiging en uitleg van (POWER)activiteiten. Het is een soort van TV kijken terwijl je mee kunt praten.

Wat is er te zien, horen en mee te maken?

Het hoofdthema is elke 22ste van de maand anders en ook door een ieder in te brengen met ondersteuning van de barkeepers van ons Digi-Café. De barkeepers zijn de POWER deelnemers achter het Digi-Café. Steeds minimaal drie maanden vooruit maken we hoofdonderwerpen bekend, die zonodig onder invloed van de actualiteit kunnen worden aangepast:

22 september 2020, POWER tijdens corona en in de toekomst. Interview en discussie met onze voorzitter.
22 oktober 2020, De Corona app en wat die met ons doet met een RIVM deskundige.
22 november 2020, De presidentsverkiezingen in de VS zijn net achter de rug en nu?, met een Amerika expert.
22 december 2020, De Kerst, armoede of niet en de Amersfoortse Voedselbank.

Aanmelden/meedoen/meer informatie

Probeer het en stap in! Aanmelden kan via www.digi-cafe.nl. Een of twee dagen voor de 22ste van de maand ontvang je een link en gebruiksaanwijzing waarmee je inlogt en deelneemt. Lees meer op www.digi-cafe.nl of stel vragen via barkeepers@digi-cafe.nl.

*ZOOM, de app kun je vinden in de Apple-, Google- en Android-store en vervolgens installeren op je computer, laptop, tablet en/of smartphone. Ook hiervoor geldt: Voor vragen stuur een bericht naar barkeepers@digi-cafe.nl

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen