Geen POWER naar Concertgebouw dit jaar

Normaal gesproken is oktober de maand waarin POWER deelnemers weer starten met het bijwonen van de serie dinsdagmiddagconcerten plus een drankje na. Maar normaal ziet er deze tijd anders uit. Het Concertgebouw doet de rest van dit jaar geen dinsdagmiddagconcerten. ‘Gewone’ concerten zijn al moeilijk te realiseren, want de grote zaal mag maar 350 personen ontvangen en de kleine zaal slechts 80. Ook het Concertgebouw heeft het dus moeilijk en kan zich geen arrangementen zoals met ons permitteren. Begrijpelijk.

Eind van het jaar is er weer overleg met het Concertgebouw om te bezien of er in 2021 weer wel mogelijkheden zijn. Alles zal afhangen van hoe de samenleving de virusgevoelige herfst doorkomt. We hopen natuurlijk voor alles en iedereen dat we met name covid-19 kunnen weerstaan en normaal weer normaler kan worden.

Geniet intussen van allerlei prachtige online muzieksessies of zet als vanouds weer eens een plaatje op…

Hartelijke groet en tot zo gauw mogelijk,

Conny Meslier en Harry Weststeijn

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen