POWER-talk 2020 gaat niet door

Helaas, POWER-talk 2020 kan niet doorgaan.

Begin augustus waren we nog optimistisch over de ontwikkeling van COVID-19 en zijn we begonnen met het voorbereiden van de jaarlijkse POWER-talk op 10 november. Via de Nieuwsbrief hebben we gevraagd wie er deel wilden nemen. Meer dan 50 deelnemers hebben daarop positief gereageerd. Vervolgens hebben we met een restaurant afspraken gemaakt over een corona-proof tafelopstelling.

Toch hebben we moeten concluderen dat het onder de huidige corona-omstandigheden niet verantwoord is om ons jaarlijkse event door te laten gaan. We willen en kunnen niet de verantwoordelijkheid nemen dat er iemand tijdens de bijeenkomst besmet zal raken.

Ook zou er van de doelstelling van POWER-talk, elkaar tijdens een diner ontmoeten en nieuwe idee├źn uitwisselen, bij een corona-proof tafelopstelling weinig terecht komen.

De POWER-deelnemers die ons al hadden gemeld te zullen komen, hadden we graag persoonlijk per mail op de hoogte willen stellen van het niet-doorgaan. Dat is niet gelukt, waarvoor onze excuses.

Hans van Berkel
Thea Campagne
Willem Rauwenhoff
Yolanda Stillebroer
Corrie van der Wee
Heleen Willemse

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen