POWER in Amersfoort-noord

Op 7 oktober 2020 zijn een aantal POWER deelnemers uit de wijken Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Zielhorst bijeen geweest in een (corona veilige) groepsruimte. In een ontspannen sfeer is er kennis gemaakt en is er van gedachten gewisseld over gezamenlijke belangstelling en activiteiten.
Alle POWER deelnemers uit Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Zielhorst zijn welkom bij het vervolg.
Lees meer hieronder:

Onder de titel ‘Ontmoetingen POWER deelnemers in je eigen wijk’ is er vanuit de POWER organisatie een nieuw initiatief ontstaan.
Eerst in het Eemkwartier en nu in Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Zielhorst. Alle deelnemers in die wijken hebben eerder dit jaar een bericht ontvangen van de secretaris van het bestuur met de vraag of bewoners hierover benaderd mogen worden om ook in hun wijk te starten met een initiatief tot een ontmoeting in de eigen wijk en eventueel daar nieuwe activiteiten te starten.

Dit initiatief staat activiteiten die voor de gehele stad worden georganiseerd niet in de weg. Het is een aanvulling en kan voor sommigen misschien worden ervaren als meer laagdrempelig.
Ook hierbij is het uitgangspunt dat de deelnemers zelf bepalen of er in hun wijk activiteiten worden ondernomen. Er is sprake van een open programma.

Uit de vier wijken in Amersfoort-noord hebben ruim 10 POWER deelnemers enthousiast gereageerd; zij zijn uitgenodigd voor een eerste onderlinge kennismaking die op 7 oktober heeft plaats gevonden.
Het is niet gebleven bij een kennismaking; sommigen hebben afspraken gemaakt om samen iets te gaan ondernemen. Dat varieert van een gesprek over een specifiek thema tot samen eten of wandelen.

Wil je meer weten over ons initiatief in Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Zielhorst, zoek dan contact met ons.
Wij verheugen ons erop als meer POWER deelnemers uit deze wijken zich willen laten uitnodigen voor het vervolg.

Wil  van der Louw               willbeo@ziggo.nl                            06-28916563

Renée van den Boogert      rjvandenboogert@gmail.com      06-40479740

Hans van Berkel                  noorber@xmsnet.nl                       06-21871863

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen