Wandelen met Power? Nu even niet

Op 13 oktober kondigde premier Rutte een gedeeltelijke lock down aan, om de verspreiding van het coronavirus de kop in te drukken. De horeca gaat weer ‘n tijdje op slot en een gezelschap mag uit maximaal vier personen bestaan. Bovendien is het de bedoeling het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Voor de Power-wandelingen betekent dat, dat we voorlopig moeten stoppen. Tot nader order zijn dan ook alle wandelingen opgeschort.

Hou je van wandelen, blijf dat dan vooral doen. En ga gerust op pad met een wandelmaatje, al moet dat dan op anderhalve meter afstand. Maak een ommetje in of dicht bij de stad of zoek een route die zonder openbaar vervoer makkelijk bereikbaar is. Geen inspiratie? Google eens op www.wandelzoekpagina.nl/. Vul in het zoekvak Amersfoort in en laat je verrassen door een keur aan wandelingen. Veel plezier en hopelijk tot gauw als we weer Power-wandelingen mogen maken.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen