SAMEN STERK

In het voorjaar bij de eerste lockdown vroegen we wie van de Power-deelnemers behoefte hadden aan onderlinge hulp en wie bereid waren die te geven. We kregen heel veel reacties van mensen die wat te bieden hadden en geen enkele die wat vroeg. Mocht het zo zijn dat je in de huidige fase wel behoefte hebt aan iemand die boodschappen voor je doet, je hond uitlaat of iets anders, laat het dan even weten dan zoeken wij iemand die dat kan bieden.

Daarnaast hebben we in de eerste periode gemerkt dat diverse Power-deelnemers onderling contact hielden. Ze gingen samen eten, wandelen, etc.

Vind je het leuk om de komende tijd contact te hebben met een of enkele Power-deelnemers en kunnen wij daarbij helpen, laat het ons dan weten. Geef aan of je samen wilt eten (thuis, met max. 4, kan een afhaal-diner zijn!), wilt wandelen, koffie-to-go bij het Stadscafé, naar museum, of gewoon een bezoekje bij elkaar, etc.

De activiteiten die je daarna met elkaar organiseert doe je op persoonlijke titel, Power draagt hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Hou je wel aan de richtlijnen. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Wil je contact hebben met andere Power-deelnemers, stuur dan een mail met je wensen naar info@power-amersfoort.nl. Je gegevens zullen dan worden doorgegeven aan maximaal 3 andere Power-deelnemers.

Het Power bestuur.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen