Power-Gallery Nieuws

Uitnodiging voor alle Power-deelnemers die hoe dan ook artistiek actief zijn: heb je iets gecreëerd dat je het ganse volk tonen wilt, stuur het naar tonvanderpal@gmail.com. Ton is de technische beheerder van de Power-galerie die ruimte biedt voor beeldende kunst en voor literaire creaties.

Voor wie thuis te weinig plaats heeft om te schilderen of te tekenen of voor wie opziet tegen de aanschaf van allerlei schilders benodigdheden, is in hartje Amersfoort een aanbod van atelierruimte met vrij gebruik van alle materialen. Jaap Hettinga biedt deze mogelijkheid aan in de Hellestraat 24 (ingang Torenstraat) tegen een vergoeding van € 10,- per keer. Je kunt zelf contact met hem opnemen op 06 – 48 100 384 of hettingajaap@gmail.com.

Wie artistieke werken wil bekijken van Power-deelnemers kan altijd terecht op www.power-gallery.nl. Daar vind je de namen en de werken van alle exposanten.

In de online Digi-Café’s op de 22e van elke maand zal steeds een kort interview worden gehouden met één van onze exposanten.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen