HIER Absoluut online expositie!

Na een jaar van omzwervingen door Amersfoort en daarbuiten, zou Galerie Absoluut terugkeren in Kunstplein Cahen.

HIER, in deze vertrouwde ruimte, bij Frame.de.galerie, zouden wij onze kunst(en) tonen. Helaas hebben wij door de verslechterde covid-19 situatie moeten besluiten de fysieke expositie en de daaraan gekoppelde activiteiten uit te stellen.

HIER, online, is onze kunst alsnog te zien. Wij danken Frame.de.galerie voor de constructieve samenwerking in dit besluit. Wij hopen gezamenlijk dat de Kunstkerstmarkt op 19/20 december door kan gaan.

Ons boek HIER is tijdens de expositie en op de Kunstkerstmarkt te koop.

De expositie is te zien tot en met 20 december 2020 op www.absoluut-on-the-road.nl.

Tuinoverpeinzing
Marjolein Tönis

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen