POWER-DigiCafe: Web-technicus gezocht

Voor het zich door ontwikkelende POWER-DigiCafe zoeken we versterking voor het beheren van de maandelijkse aanmeldingen en het versturen van uitnodigingen met een ZOOM-link. Daarnaast gaat het om het aanpassen van de maandelijkse stellingen en vragen als voorbereiding op elk POWER-DigiCafe en het opleveren van de overzichten met antwoorden hierop. Wil je meer: Ook het voorbereiden en inzetten van presentaties/beeldmateriaal voor gebruik tijdens het DigiCafe ter ondersteuning van sprekers kan bij jouw inzet horen.

Geen grote en stevige uren-inzet, wel een maandelijks terugkerend ritme en het POWER-DigiCafe mee ontdekken en ontwikkelen. Kijk ook opĀ power-digicafe.nl

Stuur s.v.p. een bericht naar barkeepers@power-digicafe.nl

 

 

 

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen