Power-Gallery zoekt kunstminnaar

Power-Gallery is tijdens onze zomerborrel 2020 van start gegaan. Inmiddels wordt op de gelijknamige website werk gepresenteerd van ca. 20 creatieve Power-deelnemers.

Het beheer van de Gallery, creatief denkwerk en de website, wordt gedaan door een team van drie begeesterde kunstminnaars. Vanaf de start zijn dat Adriana van der Weijden, Ton van der Pal en Gerard Gehrelings.
Onlangs heeft Gerard om privé redenen besloten het team te verlaten en daarom zijn we nu op zoek naar een opvolger. Deze gaat zich ondermeer bezighouden met het opstellen van berichtjes over de Gallery voor de Nieuwsbrief, meedenken over de invulling van de Gallery-website etc. etc.

Interesse? Meer weten? Mail of bel ons:

Ton van der Pal, tonvanderpal@gmail.com, 06 223 62 104  /  033 463 23 48
of
Adriana van der Weijden, a.p.vdw@planet.nl, 06 10393113 / 033 461 66 32

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen