BEZOEKJE MET PRESENTJE VAN/VOOR POWER-DEELNEMER

Afgelopen maanden hebben veel Power-deelnemers niet of nauwelijks contact met elkaar kunnen hebben. Dat is voor velen van ons erg spijtig. Het leek ons zinvol om te laten blijken dat we elkaar niet vergeten zijn. Daarom hebben we enkele dagen geleden aan iedere Power-deelnemer een e-mailbericht gestuurd. Hierin bieden we aan om degenen die daar prijs op stellen een bezoekje te brengen en namens Power-Amersfoort een kleine attentie te overhandigen. Op deze wijze kunnen we van elkaar horen hoe het ermee gaat en of ergens behoefte aan bestaat. Ook kunnen we vernemen of er ideeën zijn over hoe we als Power-deelnemers op een veilige manier verder met elkaar om kunnen gaan.

Op dit onlangs verstuurde e-mailbericht hebben we veel positieve reacties ontvangen. Ons initiatief wordt zeer gewaardeerd. Verschillende Power-deelnemers hebben aangegeven een dergelijk bezoekje op prijs te stellen. Daar zullen we binnenkort gehoor aan geven door bij hen langs te gaan en een attentie te overhandigen.

Wellicht zijn er meer mensen die interesse hebben om op deze manier contact te hebben met een andere Power-deelnemer. Dat kun je ons laten weten door op het mailbericht dat we op 11 februari aan iedereen hebben verstuurd te reageren. Ook kun je een berichtje sturen naar info@power-amersfoort.nl.

Met hartelijke groeten,
Bestuur Power-Amersfoort

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen